RAZLOG BROJ 1: Potiču cirkulaciju!

Oxygen optimal O2O čarape sa terapijom od 100% Cellianta klinički dokazano potiču cirkulaciju u nogama, samim time vaše noge više neće biti hladne.

Onaj neugodan osjećaj hladnih nogu je prošlost!

Isto tako poboljšanom cirkulacijom dolazi do „drenažnog“  efekta tako da se i oticanje nogu smanjuje.

RAZLOG BROJ 2: Reguliraju temperaturu nogu!

Jedna od bitnih karakteristika revolucionarnog vlakna Celliant je i da regulira temperaturu tijela, tako da više nema prevrućih ili hladnih nogu koje znaju biti izuzetno neugodan problem zbog kojeg ljudi imaju velikih problema sa spavanjem.

Sa oxygen optimal O2O čarapama napokon ćete spavati mirno i ugodno tokom cijele noći!

RAZLOG BROJ 3: Povećavaju razinu kisika!

Oxygen optimal o2o čarape klinički dokazano povećavaju volumen kisika u krvi i tkivu do 29% što rezultira nizom pozitivnih učinaka. Zbog povećanog volumena kisika u krvi i tkivu dolazi do bržeg zarastanja eventualnih rana na nogama. Što je strahovito bitno kod osoba koje pate od dijabetesa i kroničnih venskih bolesti, gdje je zarastanje takvih rana problematično. Hipoksija ( manjak kisika) je izravan razlog usporavanja i otežanog zacjeljivanja rana!

Još jedan od blagotvornih učinaka terapije od Cellianta je i značajno smanjenje bolova, grčeva i trnaca u nogama. Dr. Ian Gordon s kalifornijskog sveučilišta Irvin uspio je u istraživanju dokazati da se bol kod pacijenta koji su koristili proizvode koje u sebi sadrže Celliant, smanji za 2.7 puta po Mc Gill-ovoj skali.

Redovitim nošenjem O2O čarapa riješiti ćete se bolova, grčeva i trnaca u nogama, a ono najljepše je da njegov terapeutski učinak traje i nekoliko sati nakon prestanka korištenja.

SVE ŠTO STE DO SADA PROBALI ZABORAVITE, S OXYGEN OPTIMAL ČARAPAMA DOŽIVJETI ĆETE POTPUNO NOVO ISKUSTVO!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)