Emisije

Odaberi zdravlje

Sezona 2021.

Pogledaj
Emisije

Muči vas križobolja?

Pogledaj

NOVE EMISIJE

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=06o_SVH1vns[/embedyt]
[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=FD7LRGKoUg0[/embedyt]
Pokreni video

Osteoartritis ili artroza

Problemi sa zglobovima, upale, oštećenja i degeneracija zglobova i okolnog vezivnog tkiva, vrlo su učestali problemi. Suprotno uvriježenom mišljenju, bolovi u zglobovima i kralježnici zahvaćaju sve dobne skupine, a uzrokuju ih nasljeđe, ozljede i bolesti zglobne hrskavice. Više o toj temi pogledajte u akutalnoj emisiji.

Pokreni video

Periferna cirkulacija

Stalno su vam hladne ruke i noge? Osjećate trnce ili peckanje u prstima? Loša periferna cirkulacija može biti vrlo neugodna. Može pogoditi muškarce, žene i djecu. Ako se ne tretira na vrijeme, može dovesti do velike nelagode, pa čak i ozbiljnih zdravstvenih problema. Kako si možete pomoći sami, pa čak i riješiti problem, otkriti ćemo u današnjoj emisiji?! 😀

Pokreni video

Menopauza

Postoji li “normalno” vrijeme kad žena ulazi u menopauzu i kada to postaje “nenormalno” još uvijek imati menstruaciju? Može li se nastaviti kvalitetno živjeti i sa svim promjenama koje ona donosi? Što nudi suvremena znanost kako bi ženama olakšala stanje u kojemu hormoni mijenjaju svoju prirodnu ravnotežu?

Godinama patim od trnaca u rukama i nogama zbog kojih ne mogu spavati. Otkad koristim oxygen optimal čarape i rukavice napokon spavam mirno.
Marija B.
Popovača
Imam velikih problema s križima i išijasom, toliko da redovito idem na injekcije. Nakon vaše emisije sam se odlučila naručiti pojas za leđa i od tada ga više ne skidam. Spavam s njim i prezadovoljna sam. Bolovi su se smanjili i nisam više ukočena.
Marija V.
Orehovec
Čajevi su vam zakon!! Posebno SLIM&FIT. Imam jake probleme sa limfom, ovo je čudo od čajeva kako mi pomaže. Sada ću u kombinaciji uzeti i za mjehur.
Marta V.
Osijek
Koristim Woman 50+ već 2,5 mjeseca i izuzetno sam zadovoljna jer mi je popravio raspoloženje i koncentraciju, nemam više valunga koji su me mučili već duže vrijeme.
Marija K., 53 g.
Trilj

Vita +