Sigurno ste primijetili kako se svaka druga osoba žali na hladne noge i/ili ruke. Možda ste upravo Vi jedni od tih koji se bore sa istim
Problemima?

Taj osjećaj kao da su vam noge/ruke “odrvenile”, sam osjet u njima nije kao na ostalim dijelovima tijela. Nema šta niste uradili da bi ih ugrijali, ali apsolutno ništa ne pomaže. Osjećate se tako bespomoćno jer više ne nalazite načina da barem malo vratite život u njih.
Sve razne deke, rukavice, nekoliko slojeva čarapa ne pomažu da se ugodni osjećaj topline vrati. Toliko se ta stvarnost uvukla u vaše misli da ometa
vaše svakodnevne aktivnosti.
Već ste se pomirili s činjenicom da je to dio vašeg života i da nema pomoći?
Ne očajavajte!! U daljnjem tekstu Vam donosimo revolucionarno otkriće koje će Vam zaista vratiti vjeru u život!

Za početak idemo prvo objasniti što je to cirkulacija, zbog čega dolazi do loše cirkulacije te na koji način stvari funkcioniraju u našem tijelu!

ŠTO JE TO CIRKULACIJA?

Cirkulacija je konstantno kolanje krvi kroz sustav koji čine srce i krvne žile. Omogućuje prijenos kisika i hranjivih tvari do svih dijelova i organa u našem tijelu te tako hrani sve stanice u našem tijelu i oslobađa ih od otpadnih tvari.

Kako bi sustav normalno funkcionirao prvenstveno treba imati prohodne i elastične krvne žile. Ukoliko krvne žile nisu prohodne i elastične dolazi do poremećaja Cirkulacije, što za posljedicu ima narušeno funkcioniranje cjelokupnog organizma te samim time dovodi do razvoja razvoja bolesti srca i krvnih žila, uključujući i slabu cirkulaciju u perifernim dijelovima tijela (rukama i nogama).

ZBOG ČEGA NASTAJE SLABA CIRKULACIJA?

Do slabe cirkulacije najčešće dolazi uslijed nakupljanja masnoća na unutarnjoj strani krvnih žila, kao i zbog oslabljene elastičnosti arterija i vena što otežava protok krvi kroz čitav organizam. Također sam način života, odnosno slabo kretanje iliti sjedilački način života kao i profesionalno zanimanje koje se uglavnom svodi na sjedenje. Dugotrajno stajanje isto tako može dovesti do slabe cirkulacije. Loše masti i rafinirani proizvodi koji oskudijevaju vlaknima, pušenje te pretjerana konzumacija alkohola i kofeina mogu doprinijeti problemima slabe cirkulacije u ekstremitetima. Najveći problem u svemu tome su bolesti koje se mogu kriti iza tih stanja stoga je potrebno ozbiljno shvatiti znakove i signale koje nam tijelo šalje.

SIMPTOMI I ZNAKOVI KOJI NAM UKAZUJU NA PROBLEM

Već prvi znakovi su hladne ruke, noge, prsti, nakon toga mogu se primijetiti i otekline uglavnom oko zglobova (zadržavanje vode), javljaju se grčevi i trnci koji mogu biti prisutni i konstantno, češće ozljede kože, rane koje jako teško ili nikako ne zarastaju, boja kože je znatno drugačija, koža postaje blijeda, plavkasta ili ljubičasta, javljaju se klaudikacije (tupa, grčevita bol u listovima, tijekom hodanja, koja uzrokuje šepanje, a nestaje nakon odmora), također uz sve to mogu se javiti i česte vrtoglavice, iscrpljenost tokom većeg dijela dana i glavobolje.

Gotovo sve bolesti srca i krvnih žila dovode do slabljenja srčanog mišića, ishemijskih bolesti srca, te srčanog i moždanog udara. Najčešći uzrok tih bolesti je ateroskleroza.
Osim arteroskleroze, veliki problem radi i dijabetes koji za 2 do 4 puta povećava rizik od prekida periferne cirkulacije, razvoja gangrene te amputacija. Povećan krvni tlak, povišena razina masnoća u krvi također povećavaju rizik od srčanog udara, moždanog udara i razvoja drugih bolesti srca i krvni žila.

INOVATIVNO RJEŠENJE IZ TERRAPROMA: OXYGEN OPTIMAL ČARAPE

Kreirane su kako bi osobama koje pate od loše periferne cirkulacije, dijabetesa, artritisa ili artroze potaknule cirkulaciju u nogama, smanjile bolove, grčeve i trnce te smanjile oticanje nogu. Zbog 100% udjela Cellianta u vlaknu njihov terapeutski učinak je jači nego kod sličnih čarapa koje se nalaze na tržištu. Osim toga čarape su rađene od prirodnih materijala kao što je češljani pamuk, koji nogama osigurava prozračnost.

Niz kliničkih i znanstvenih studija je rađeno kojima je dokazana njihova učinkovitost. 2003. napravljena je prva klinička studija, te su nakon toga još
objavljena brojna znanstvena istraživanja koja su samo potvrdila njihovu učinovitost. Također čarape su dodatno testirane na nezavisnom institutu u
Americi gdje se još jednom dokazala njihova učinkovitost što potvrđuje djelovanje terapije.

Ne čekajte da se problem riješi sam od sebe, jer sigurno neće. Pomozite si već danas i uvjerite se u nevjerojatnu učinkovitost O2O terapijskih čarapa!