Preddijabetes je stanje u kojem su vrijednosti razine glukoze u krvi najčešće u granici do dijagnoze šećerne bolesti. Ovo stanje je u većini slučajeva usko povezano s pretilošću, a ukoliko se ne promjeni prehrana i ne koriste dodaci prehrani na vrijeme uzročnik je dijabetesa. Doktorske studije, istraživanja i njihova iskustva nam ukazuju da preddijabetes ne mora nužno dovesti do dijabetesa tipa 2, ali ono što je zasigurno je da je povezan sa „sjedilačkim“ načinom života (Pretilost, dug period ne kretnje) koji je zapravo vodeći uzročnik dijabetesa i razvitka šećerne bolesti. Stoga, preddijabetes je stanje na koje treba reagirati na vrijeme kako ne bi došlo do razvitka dijabetesa, i komplikacija šećerne bolesti.

Simptomi preddijabetesa:

  • Najbolji pokazatelj preddijabetesa je razina glukoze u krvi, jer osoba može biti u stanju preddijabetesa i do čak 10 godina, a da to zapravo ne zna. Što je veliki problem zbog komplikacija do kojih dijabetes dovodi,
  • Dosta česta pojava kod dijagnosticiranja preddijabetesa je da je razina glukoze u krvi nakon obroka povišen, dok je natašte normalan
  • Važnost pravovremene reakcije i pristupanju ove bolesti je visoka, zbog dijabetičkih komplikacija, koje narušavaju kvalitetu života oboljelog i njegove okoline.
  • Klikom na ovaj link potraži koje su to dijabetičke komplikacije i kako dijabetes narušava kvalitetu oboljele osobe ali i njegovih bližnjih.

Zanimljivosti o prededijabetesu:

Istraživanja se svakodnevno provode kada je u pitanju dijabetes, iz razloga što ovaj tihi ubojica je sve rasprostranjeniji i učestaliji. Istraživanja koja su provedena do današnjeg dana ukazuju na veliku korelaciju razvitka preddijabetesa i prekomjerne tjelesne mase. Osim, pretilosti važna činjenica je da su obično u stanju preddijabetesa osobe starije od 20 godina, dok je najizraženiji preddijabetes već u 45 godini života.

Prekomjerna tjelesna težina kao jedan od najvećih uzročnika dijabetesa, ukoliko se regulira može spriječiti razvoj dijabetesa tipa 2. Kao prevenciju preporučujemo Fit i Slim čajnu mješavinu.

Ukoliko želite osigurati Fit i Slim paket pritisnite na sliku ili pritisnite ovdje.

  • Za zdravlje organizma
  • Doprinosi zdravlju jetre
  • Doprinosi održavanju tjelesne težine
  • Održavanju zdravlja urinarnog trakta
  • Odličan izbor kod prevencije dijabetesa, problema s jetrom i drugih bolesti
  • Paket je za 30 dana primjene po uputi

Jedno pakiranje je za 30 dana primjene po uputi.

Za sva ostala pitanja ili preporuku kako si pomoći, naše stručno osoblje Vam je na raspolaganju, dovoljno je da svoj upit pošaljete na našu email adresu, ili nam se javite na chatu na web stranici.

Povezani članci:

Dijabetes

Dijabetes tip 1

Dijabetes tip 2

Dijabetičke komplikacije

Fit i Slim paket za mršavljenje

Ultra+ multivitamini za jačanje imuniteta

Oxygen Optimal čarape – Dijabetičko stopalo

Dia čajna mješavina – za normalan metabolizam glukoze (šećera) u krvi