Moja Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Problemi s cirkulacijom?

/
/
Problemi s cirkulacijom?

OXYGEN OPTIMAL – JEDNOSTAVNO I PRIRODNO RJEŠENJE!

Možemo reći da je slaba cirkulacija jedna od bolesti današnjice koja zahvaća sve više ljudi različitih dobnih skupina. Uglavnom se osjeća u rukama i nogama, što izaziva nelagodu. Također, neliječenje može uzrokovati visoki krvni tlak, probleme sa srcem, moždani udar, oštećenje, organa, hipertenziju, proširene vene i mnoge druge tegobe dok kojih dolazi zbog slabe cirkulacije. Naime, cirkulacija podrazumijeva neprekidno kretanje krvi kroz tijelo koje omogućuje pravilno funkcioniranje svih vitalnih funkcija tijela, kada se protok krvi ne odvija pravilno dolazi do narušavanja zdravlja organizma.

Najčešći uzroci su nezdrava prehrana i nedostatak tjelovježbe. Simptomi koji ukazuju na slabu cirkulaciju su hladne noge i ruke, osjećaj tuposti u određenim dijelovima tijela, umor ili nedostatak energije većinu vremena, česte vrtoglavice, suha koža, otekline i zadržavanje vode, kvržice u krvnim žilama i proširene vene, glavobolje, grčevi i trnci, kratki dah s vremena na vrijeme, mrlje na koži i loše pamćenje.

No, postoji revolucionarno rješenje u vrlo jednostavnom obliku. Riječ je o čarapama i rukavicama Oxygen Optimal koje poboljšavaju perifernu cirkulaciju u vrlo kratkom roku. Već kroz dvadesetak minuta nošenja tih proizvoda, osjećat ćete poboljšanje. Ono najvažnije, čarape i rukavice imaju terapeutski učinak koji traje duže vremensko razdoblje nakon nošenja te ne izaziva nuspojave. Riječ je o vlaknu pod nazivom Celliant, koje sadrži sitne mikroskopske čestice fotosenzitivnih minerala. Celliant vlakno može biti upleteno, utkano iili dodano u materijal kako bi se poboljšala odjeća, posteljina ili medicinski proizvodi.

Ova optički modificirana vlakna dizajnirana su tako da reflektiraju svjetlo i energiju u kožu te opuštaju kapilare u koži i samom potkožnom tkivu, što dovodi do ubrzavanja cirkulacije i prijenosa kisika. Također, učinkovitost Celliant proizvoda dokazana je kliničkim studijama. Prema istraživanju iz 2003. i 2008. godine, nošenjem čarapa i rukavica, samo sat vremena povećava razinu kisika od 10 do 24 posto, ovisno o organizmu te tako popravlja cirkulaciju što je dovoljno da ubrza zarastanje rana i eliminira posljedice poremećaja u cirkulaciji.

Dok su studije znanstvenika iz SAD-a, pokazale da Celliant ima i analgetička svojstva. Naime, ispitanici koji su nosili proizvode od Cellianta osjetili su 2,7 puta manje bolova, od onih koji su nosili placebo proizvode. Istraživanjima je još utvrđeno kako Celliant potiče brže ozdravljenje, pojačava atletske performanse, pomaže regulirati tjelesnu temperaturu te smanjuje grčeve i trnce.

Celliant vlakno je baza proizvodne linije Oxygen Optimal, koja nosi status medicinskog proizvoda od strane Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode HALMED, zbog svoje djelotvornosti i učinkovitosti. Proizvode je osmislila tvrtka Terrapromo koja je registrirani proizvođač medicinskih proizvoda te ga možete pronaći u europskoj bazi istih.

Share:

Odgovori