Moja Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Jastuk OPTY O2O

/
/
Jastuk OPTY O2O

63,50  (478,44 kn)

Vanjska navlaka rađena je od Cellianta s molekulama srebra, tako da potiče cirkulaciju u vratnom dijelu, olakšavajući tako protok krvi i kisika do mozga, istovremeno djeluje antibakterijski i antialergijski. Sa stražnje strane jastuka nalazi se 3D mreža koja jastuku daje prozračnost. Punjenje je od mljevenog Memoryja.
Preporuča se osobama koji  moraju spavati na povišenom.
Jastuci Oxygen Optimal – imaju dvostruku funkciju: ortopedsku (drže vrat i glavu u pravilnom položaju) i terapeutsku (oslobađa vratne žile i pospješuje protok krvi i kisika u mozak). Vrlo je bitno da se  jastuk prilagodi korisniku te da glavu i vratnu kralježnicu u toku  noći drži u pravilnom položaju.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 4360 Categories: ,
Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika. Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.
Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).