Moja Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Jastuk za hemoroide O2O

/
/
Jastuk za hemoroide O2O

53,50  (403,10 kn)

Idealno rješenje za ljude s poteškoćama pri sjedenju uzrokovanih hemoroidima (unutrašnji i vanjski), ali i za one koji zbog profesije dugo sjede. Specijalno dizajniran jastuk sa posebnim punjenjem od 100% Cellianta, učiniti će vaše dugo i/ili bolno sjedenje udobnijim i prijatnijim. Jastuk je okruglog oblika sa rupom u sredini i ublažava pritisak na osjetljivim mjestima dok sjedite pa je stoga savršen za ljude koji imaju analne bolove, HEMOROIDE, prostatitis, kod preloma trtične kosti, boli u trtičnoj kosti, a pogodan je i za trudnice. Napravljen je s rupom veličine 10 do 15 cm u sredini koja ne dopušta doticaj problematičnog (bolnog) mjesta s podlogom. Tako raspoređuje pritisak tijela na stolac, pa sjedenje na jastuku pomaže u smanjenju oteklina postojećih hemoroida i sprječava nastanak novih.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 398 Categories: ,
o2o jastuk za hemoroide u sebi sadrži funkcionalno vlakno Celliant koje klinički dokazano potiče lokalnu cirkulaciju, pomaže regulaciji topline i podiže volumen kisika u krvi i tkivu do 29%.
Celliant apsorbira toplinsku energiju našeg tijela, reciklira ju i vraća ju u vidu infracrvene energije širokog spektra čime se optimizira opskrba krvlju, kisikom i hranjivim tvarima svim stanicama na području primjene. Rezultat toga je da se simptomi poput bolova, grčeva, trnaca, osjećaja hladnih ili pre vrućih nogu smanjuje ili u potpunosti nestaje, kao i osjećaj otečenih, teških i umornih nogu,
potiče se zatvaranje eventualnih ranica i ubrzava oporavak tkiva i mišića.
 Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).
Proizvodi OXYGEN OPTIMAL nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda, ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika. Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.