Moja Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Maska za spavanje O2O – zelena

/
/
Maska za spavanje O2O – zelena

13,50  (101,72 kn)

Budite li se umorni i neispavani? Taj neugodan osjećaj prati vas cijeli dan? Možda patite od poremećaja spavanja. Važno je znati da osjećaj pospanosti i težine u nogama i očnim kapcima koji se proteže cijeloga dana nije normalan, a činjenica da se netko uvijek tako osjeća ne znači da je to stanje u redu. Biološki je uvjetovano da nas udaranje svjetla u oči budi ,Stoga ako se osjećate neispavano i već vas svijetla koje ulazi kroz rolete ili zastore budi, nabavite masku za spavanje. Nećete požaliti i spavat ćete čvrsto i ugodno kao nikad dosad.
Obzirom da tijelo tokom noći radi na svom oporavku (rekuperacija mišića i motoričkih funkcija, sinteza proteina),  učinak Cellianta potiče lakši san, skraćuje vrijeme “tonuća” u san i pomaže postizanju kvalitetnog dubokog sna. Elastična traka omogućava da se maska prilagodi vašem licu. Mekoća materijala omogućuje potpuno zatvaranje dotoka svjetlosti i potpuno opuštanje.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 297-z Categories: ,
Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika.
Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.
Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).