Moja Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pojas za donji dio leđa O2O

/
/
Pojas za donji dio leđa O2O

36,00  (271,24 kn)

Funkcionalan pojas sa terapeutskim djelovanjem Cellianta pomaže olakšavanju boli, ukočenosti i spazmu (grčenju) mišića.
Preporučuje se osobama koje pate od različitih tegoba u donjem dijelu leđa.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 111 Categories: , ,
Oxygen Optimal pojas u sebi sadrži funkcionalno vlakno Celliant koje klinički dokazano potiče lokalnu cirkulaciju, pomaže regulaciji topline i podiže volumen kisika u krvi i tkivu do 29%.
Celliant apsorbira toplinsku energiju našeg tijela, reciklira ju i vraća ju u vidu infracrvene energije širokog spektra čime se optimizira opskrba krvlju, kisikom i hranjivim tvarima svim stanicama na području primjene. Rezultat toga je da se simptomi poput bolova, grčeva, trnaca, osjećaja hladnih ili pre vrućih nogu smanjuje ili u potpunosti nestaje, kao i osjećaj otečenih, teških i umornih nogu,
potiče se zatvaranje eventualnih ranica i ubrzava oporavak tkiva i mišića.
 Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).
Proizvodi OXYGEN OPTIMAL nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda, ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika. Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.
Veličina

L (do 110cm), XL (do 110-145cm), XXL (145cm i više)

Boja

Plava, Zelena