Moja Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Preventivne čarape za vene O2O

/
/
Preventivne čarape za vene O2O

29,50  (222,27 kn)

Inovativne čarape za vene su prvenstveno preventivne namjene, koje imaju dvostruku funkciju. Prva je potaknuti nedostatnu perifernu cirkulaciju, gdje iznimnu ulogu ima vlakno Cellianta koje klinički dokazano potiče cirkulaciju na lokalnoj razini te podiže volumen kisika i pomaže pri regulaciji tjelesne temperature, a druga je kompresivna kako bi proširene  varikozne vene stisnuli i pomogli venskoj krvi povratak prema srcu.
Preporučujemo ih osobama koje pate od blažeg venskog zastoja.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 194 Categories: ,
Oxygen Optimal čarape u sebi sadrže funkcionalno vlakno Celliant koje klinički dokazano potiče lokalnu cirkulaciju, pomaže regulaciji topline i podiže volumen kisika u krvi i tkivu do 29%.
Celliant apsorbira toplinsku energiju našeg tijela, reciklira ju i vraća ju u vidu infracrvene energije širokog spektra čime se optimizira opskrba krvlju, kisikom i hranjivim tvarima svim stanicama na području primjene.
Rezultat toga je da se simptomi poput bolova, grčeva, trnaca, osjećaja hladnih ili pre vrućih nogu smanjuje ili u potpunosti nestaje, kao i osjećaj otečenih, teških i umornih nogu,
potiče se zatvaranje eventualnih ranica i ubrzava oporavak tkiva i mišića.
Oxygen optimal čarape namijenjene su svim osobama koje pate od navedenih tegoba, a posebice dijabetičarima.
 Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).
Proizvodi OXYGEN OPTIMAL nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda, ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika. Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.
Veličina

L (39-41), M (36-38), XL (42-44), XXL (45-47)

Boja

Bijela, Crna, Crno siva